Okay
  Public Ticket #3524934
Slider Not Showing
Closed

Comments

  • Mari Sandifer started the conversation

    I added a couple of sliders to my home page and they look great when I using the Elementor visual editor, but when I view the page outside of editor the sliders are not there. Just a white space.

  •  112
    George replied

    Hello Mari,

    This issue is present only in sliders with pinned/fixed layers. Unfortunately, I think that the smooth scroll feature (or plugin) causes this issue. For the smooth scroll effect, this plugin is using transform css property, but pinned layers in LayerSlider won't work if any parent element of the slider has transform property. So I recommend you to uncheck the Pin Layer switch for your layers under Layers -> Size & Position. That will solve your issue. If you would like to still have a pinned behavior for those layers, you can use Scroll Transition for that with 0 (null) duration and adding the right value of the Offset Y property. In this case, the layer can move slower by scrolling.

    Attached files:  Screenshot 2023-11-20 at 11.31.17.png

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • Mari Sandifer replied

    thank you so much. I am embarrassed to admit my ignorance, but I checked that box by mistake. I don’t even know what I was thinking. So I will uncheck the box and stay away from future boxes.😁

  • Mari Sandifer replied

    one more question. Why doesn’t the slide I have on my homepage (that is working fine) not showing on mobile? Thx!

  •  112
    George replied

    Hello Mari,

    I'm not sure about that. Currently, I cannot see any sliders on your homepage.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team