Okay
  Public Ticket #3413450
Hide on mobile doesn't work after update
Closed

Comments

  • Daniele started the conversation

    hi!
    Hi have a big problem and I don't know how to fix it...

    The problem:

    after updating to the 7.7.10 release, my website stopped working well for mobile.
    In particular, the website is one-page website and there are 5 Desktop projects that have the "hide on mobile" (and 5 mobile projects that shows fine)
    Now, after the update, every desktop project started to show on mobile.


    What I tried so far:

    I've disabled and reenabled hide on mobile on my desktop projects

    I've created a new fresh blank project for desktop, the only change: enabling "hide on mobile"... but it shows also on mobile

    I've imported the PIXEL agency template and tested a intro desktop project: it doesn't show up on mobile (SO IT WORKS HERE)

    I've tried to remove some plugins, disable and renable layerslider one. I've checked into the "LayerSlider System Status" and cleaned cache.. 

    I've created a temporary page with a mobile project and a desktop one but again (on mobile) I see both of them

    Tried on 2 smartphone for a total of 4 mobile web browsers.. 


    Settings:

    My settings for every desktop projects:

    7239283959.png


    Any hint? 

    maybe I should try to revert the plugin to a working stage? is there any way to do it?

    or maybe there is something that "refreshes" the afflicted projects?


    Thanks..

    Daniele

  •   Daniele replied privately
  •  112
    George replied

    Hello Daniele,

    Thank you for getting in touch with us. My name is George and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    We are currently testing this issue and a fix will be released soon if required. Thank you for you patience.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • Daniele replied

    Ok thanks, in the meanwhile i've changed the settings for my desktop pages disabling "hide on mobile" and changing"hide under" : 768

    this works only in portrait mode with mobile and I don't know what happens in tablets, but it's something temporary... 

    let's hope for a speedy fix

    thanks

  •  112
    George replied

    Hello Daniele,

    We've found the problem and fixed it already. We've released version 7.7.11, which will solve your issue.

    Thank you for your patience.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team