Okay
  Public Ticket #3395794
Editor not working
Closed

Comments

  • Frederic Poppenhäger started the conversation

    I have an issue with the editor. 

    When I start the editor of any of my layer sliders, the symbol keeps on turning but the editor never shows.

    Please help.

  •  113
    George replied

    Hello Frederic,

    Thank you for getting in touch with us. My name is George and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    This issue can caused by a cache plugin. Please purge/delete all cache files in any cache plugin you are using. These plugins are often caching the wp-admin interface as well.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  •   Frederic Poppenhäger replied privately
  •   George replied privately
  •   Frederic Poppenhäger replied privately
  •   George replied privately
  • Eric replied

    Can anyone share the solution here, or is this a trade secret? I have same issue. I tried multiple browsers, cleared server cache, ticked every troubleshooting option in the plugin settings, cleared plugin cache, downgraded plugin version, disabled all plugins, etc, still get the infinite spinner. Day two on this issue for me.

  •  113
    George replied

    Hello Eric,

    Please try the following solutions:

    1. If you are using any JS/CSS optimizer or caching solution, please make sure that you empty/purge all caches.

    2. Please open System Status and:

    a.) Update Database
    b.) Clear Localstorage

    These steps should solve your issue.


    Attached files:  open-system-status.png
      system-status-clear-localstorage.png
      system-status-update-database.png

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team