Okay
  Public Ticket #3223430
problem with slider
Closed

Comments

  • edwin carrizales started the conversation

    i am having trouble with the slider. the section i am having problem with is with the background video, i have 3 sections on my main page where it plays a video in background and in computer it shows up good, and it was showing correctly on my phone. but then out of no where on mobile it doesnt show the videos no more not sure what happened.

    Attached files:  IMG_9326.PNG
      IMG_9327.jpg

  •  111
    George replied

    Hello Edwin,

    Did you manage to solve this issue in the mean time?
    I've checked your site on mobile and as you can see on the attached video, the background videos are playing on my device (iPhone with the latest iOS).

    Attached files:  elsenordelasplayeras.com.mp4

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • edwin carrizales replied

    no i have not, its still not showing, i tried on various mobile phones and some show it some do not. its only on mobile it seems because on various computer it always shows.

  •  111
    George replied

    Could you, please tell me, on which devices did it not work?

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • edwin carrizales replied

    i have tested it on a

    iphone 12 pro max-  videos not working

    iphone 13 pro max - one working and another same model not working

    samsung galaxy Galaxy A03s- working videos

  •  111
    George replied

    That's very strange. I've tried it on many mobile devices: on iPhones (Xs, 12 pro, 14 pro), on iPad (pro 2021) and on Samsung Galaxy S21
    The videos are playing on all devices.

    Maybe this could be a cache problem... Could you, please delete history/caches on those devices where the videos are not playing? 

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team