Okay
  Public Ticket #3192701
Layer disappeared
Closed

Comments

  • Torsten started the conversation

    After your present update the slider disappeared from
    my website and I did not find out what the problem is. I saw that the shortcode
    has been changed but also with the changed short code the layer does not appear
    again.

  •  77
    George replied

    Hello Torsten,

    Thank you for getting in touch with us. My name is George and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    I've checked the related URL: https://www.steinbeck-media.de/ and for me, the slider is working fine. It is inserted twice, but working without any issues.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • Torsten replied

    Hi George,

    yes is inserted the shortcode  twice because I tried another option but without success.

    I don't understand why you can see the slider, I do not in all different Browsers, see attachement

    best regards

    Torsten

    Attached files:  Layer is missing.jpg

  •  77
    George replied

    Hello Torsten,

    We've tested your site on multiple devices with all available browsers, and it was working as expected. I believe this might be a caching issue. Are you using any optimizer plugin or a CDN service? If so, please try to empty/purge the caches everywhere.

    If it's not a caching issue, it may be a browser extension that affects your computer, but these issues are extremely rare.

    Also, can you please check on the affected computer to see if the web browser's JavaScript console shows any error messages? 

    Attached files:  Screenshot 2022-12-21 at 16.29.44.png

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • Torsten replied

    I have the problem in all of my 3 Browser on the Notebook (Chrome, Firefox, Edge) so it can't be a problem of the Browser. ON another Notebook it shows the Slider but the Layout has been changed into a box...I have no idea whats going on...

  • Torsten replied

    I also have zje problem in a different kind on a macbook, see screenhoot attached and on an ipad and iphone so there must be a probolem with your plug in

    How can I install a privous version to check? Can you give me a link or file for a privious version?

  • Torsten replied

    now with the screenshoot attached

    Attached files:  layer slider on mac.jpg

  • Torsten replied

    by the way your screenshoot shows a boxed version of the layer slider but it was going over the complete Screen so anyway there is a failure somewhere

  • Torsten replied

    Now I have created  a new slider and imported the old slider pages and now it works so there must have been a problem with the old slider by update.

    its not yet perfect but a solution is near.

    if you improve your plugin you should not try to make to many things too fast totally new - at the end it chrashes...

  •  77
    George replied

    Hello Torsten,

    Maybe, it was a caching issue. If you are using a cache/optimizer plugin, the cache should be cleared after LayerSlider is updated.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team

  • Torsten replied

    I probably found he reason.

    I work over a notebook with docking station and this notebook has a touchscreen like a tablet and I used the setting that the slider should not be dispayed on Smartphone and Tablet so  the program identified my notebook as tablet and did not show the Layer Slider in no browser on my notebook.

    I still have the problem what to do when I want to use another Slider for Smartphone and Tablet. In this case I must insert 2 Slider with different configurations but this does not yet work as exptected until now.

    best regards

    Torsten

  •  77
    George replied

    Oh, that makes sense. I didn't realize that specific setting of your slider.

    Best Regards,
    George | Kreatura Dev Team