Okay
  Public Ticket #2614232
Updated Slider, Now Not Working
Open

Comments

  • Ted Stelle started the conversation

    I updated the LayerSliderWP by purchasing a key. Everything updated and is installed.

    Now however, the only slider I use on the website is not functioning. I have it set up with a background image for any slowness in loading and that part still loads. But that actual slider itself with text overlay does not load.

    I attempted to load a new slider from the template store, but that did not work either. It is as if something is preventing the slider from showing up as a top layer.

    If there is an easy fix or setting to revise, please let me know. That would be helpful. If it appears more complicated, I can send over temporary login credentials.

  •  118
    Kristof replied

    Hello Ted,

    Thank you for getting in touch with us!

    I tried to check your site but I got this error:  Your access to this site has been limited by the site owner

    Could you please check it? My IP address is the following: 94.248.209.24


    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Ted Stelle replied

    I apologize. I had a non-USA IP address block on the website. I lifted that rule. You can view it now.

  •  118
    Kristof replied

    Hello Ted,

    Thank you.

    I checked your website and as I see in the console there is a javascript issue on your site, which is not related to LayerSlider but probably it cause the problem with the initialization. You should fix it and then the slider should work properly.

    Uncaught TypeError: btn.live is not a function ( Line 530)
    https://www.urbanwater.com/wp-content/themes/salbii/javascripts/scripts.js

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Ted Stelle replied

    Thank you for the feedback. I don't know how to do any of that. That was why I was asking you.

    I have since installed Enable jQuery Migrate Helper plugin after you said it was a javascript issue and that resolved the problem. It is a temporary fix for the WP 5.5+ release.

  •  118
    Kristof replied

    Hello Ted,

    Thank you for your feedback!
    This problem is not related to jQuery Migrate Helper. There is a javascript error on your site which comes from your theme. If you don't have programming experience, then you should contact with your theme developer to solve this problem and after that the slider should work properly.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Jun Carl Bulala replied

    Hello Kristof,

    I have an issue just like Ted, however the image slider does not work in the homepage. It is not moving through images. I tried to add a new slide, and since them it stopped working. 

    Here is my homepage: https://petpalanimalshelter.com/


    Could you solve my issue please? Thank you

  •  118
    Kristof replied

    Hello Jun,

    Thank you for getting in touch with us!

    You should enable the LayerSlider WP -> Options -> Advanced -> Use GreenSock Sandboxing option.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team