Okay
  Public Ticket #2432972
Layerslider not updating layers
Closed

Comments

  • Charles Lecoanet started the conversation

    Hi, 

    I can't update the layers on the layersliders I did on this website : https://fill-print.com

    I used html code to change the color of some words before, now it's not working anymore, worst when I create another layer I can only edit the text once... if I save and try to edit it again, it's not working. It's really weird. I sent you an email to access the wordpress backend already. Can you look at it. My client is waiting.

    Thanks,

    Charles

  •  63
    Kristof replied

    Hello Charles,

    Thank you for the access.
    I checked your site and I couldn't reproduce the issue. I created a test slider, modify the layers and it works.
    I added a test layer to your main slider, modify the color and the text and it works properly. How can I reproduce it? Maybe you check the preview of a slider with space and you couldn't modify the layer on the preview. In this case you should stop the preview and play it again, then the modifications are visible.
    Please let me know.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Charles Lecoanet replied

    Hi, thanks for the answer. Unfortunatly, it works an a new slider but not on those I created already. I created a page https://fill-print.com/a-test/ to test it.

    But look inside the layerslider called: "accueil haute EN"

    the second line should be "automated refilling solution TEST" and in green.

    Tell me if you can tell me if your able to edit it because I can't.

    Charles

  •  63
    Kristof replied

    Hello Charles,

    Thank you, I reproduced the issue.
    Probably it is a caching issue and as I see you have the Enfold theme bundled version on your site.
    I suggest you to remove the Enfold theme version(Enfold > Layout Builder > Integrated (Bundled) LayerSlider Plugin) and install the latest version manually.
    https://layerslider.kreaturamedia.com/documentation/#updating-manual
    Don't worry, your sliders will not lost. 

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Charles Lecoanet replied

    Hi, Kristof,

    So, I removed the Enfold theme version but the problem is still there. Anyway, since it's working fine when I create a new one I'm going to redo this slider from scratch to be sure it will be editable. I don't know what's causing this but as you said it might be a cache problem. Thanks for your time.

    Best,

    Charles

  •  63
    Kristof replied

    Hello Charles,

    Thank you for your feedback!
    If you will have any other question, feel free to contact us.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team