Okay
  Public Ticket #2386378
Layer not showing on Slide
Closed

Comments

  • Phil started the conversation

    I'm starting to develop a home page for https://www.w1teeth.com and using the "Beauty Shop" template as a starting point. 

    I have created a layer on one of the sliders, set the "Content" tab to "html" and added code for a horizontal line ( <hr/ style="border:1px solid #999;">. However although I can see the line when I edit the slider, when I preview within the dashboard or view the slider on the live website, I don't see it! I was thinking this may be something to do with the transition settings but have copied the settings from a layer that does show up and still no joy! (see 2 attached screenshots showing the layer settings for "transition in" & "transition out")

    Can anyone help?

    Thanks

    Phil

    Attached files:  Screen Shot 2020-05-02 at 19.56.11.png
      Screen Shot 2020-05-02 at 19.56.35.png

  •  93
    Kristof replied

    Hello Phil,

    Thank you for getting in touch with us and for the attachments. 
    As I see the problem is that, you set Opening Text Transition for the horizontal line layer, instead of Opening Transition and it cause this problem. Please check it.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Phil replied

    OK Kristof - Thanks for your reply. I got round it by creating a totally new layer and that worked. However, I understand from your explanation why the slide wasn't showing and have successfully tested the solution so understand better how LayerSlider works for future development.

    Cheers

    Phil

  •  93
    Kristof replied

    You are welcome!smile.png

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • tal replied

    Hey there, 

    i have built a new home page for our website using the layer slider implemented in Enfold theme. https://www.xplg.com/home-new-branding/

    however i don't see the text layers on the sliders. i used to see them before, now, when i wanted to go live with the new homepage i can't see the layers :( 

    i set the content transition to "Opening Transition" , also set Ending transition. 

    I have the latest version of wordpress

    what happened?

    Attached files:  1.JPG
      2.JPG
      3 hide on mobile.JPG

  •  93
    Kristof replied

    Hello,

    Could you please send me a wordpress admin temporary to your site ? I would like to check your slider configuration. Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Phil replied

    Sorry I'm confused! Is this meant for me? I received an email about it - seems to be a continuation of a support query that was resolved back in May (see chain below)

    Best

    Phil

  •  93
    Kristof replied

    Hello Phil,

    No, sorry for the misunderstanding.
    My message related to the other customer.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team