Okay
  Public Ticket #2382827
My website has been updated automatically to WordPress 4.7.17. and now the layer slider does not work. Can you help please?
Closed

Comments

  • Orang Ranjbar started the conversation

    My website has been updated automatically to WordPress 4.7.17. and now the layer slider does not work. Can you help please?

    Attached files:  Ashampoo_Snap_2020.04.29_23h40m56s_002_.png

  •  118
    Kristof replied

    Hello Orang,

    Thank you for getting in touch with us!
    As I see there is a cache issue on your site. Could you please send me a wordpress admin temporary to your site? I would like to check the configuration. Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   Orang Ranjbar replied privately
  •  118
    Kristof replied

    Hello Orang,

    Thank you for the access but I couldn't login to your admin, I got some error message.
    Please check the attached screenshot. 

    Attached files:  admin.PNG

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Orang Ranjbar replied

    I don't know what happened there! Can you use this password please: z0t#nGE!DpUztDjj#2^rPOMT

  •  118
    Kristof replied

    Hello Orang,

    You should try to disable the debug mode, because I couldn't write in the username and password.
    https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/
    Please let me know.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Orang Ranjbar replied

    I don't know how to do that. My own login details are as follows:

    User name: orang

    Password: ogi3104cerbers

    But I just see this screen

    Attached files:  Ashampoo_Snap_2020.04.30_12h03m34s_003_.png

  •  118
    Kristof replied

    Hello Orang,

    Sorry but I couldn't login to your site because of the PHP errors. You should fix them first.

    It looks like that another plugin or your theme loads an extra copy of the jQuery library causing problems for LayerSlider to show your sliders. Please navigate from your WordPress admin sidebar to LayerSlider -> Options -> Advanced and enable the "Include scripts in the footer" option, which should solve this issue.

    6.png
    manchester-dockland-1.jpgE1.png

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team