Okay
  Public Ticket #2348171
malfunction of a slide that I created
Closed

Comments

  • MomYdea started the conversation

    Hello guys,

    I have a problem that I can't solve on my own, please HELP ME !!!

    I had created a slide for the "shop" page of my site: in the backend it looks good, but when I check the frontend ... NO! The photos I inserted are not visible ... WHY?!

    THANK YOU IN ADVANCE!!!!

    Attached files:  Annotazione 2020-04-03 031751.jpg
      Annotazione 2020-04-03 031726.jpg

  •  68
    Kristof replied

    Hello,

    Thank you for getting in touch with us!
    Could you please send me a wordpress admin temporary to your site? I would like to check the configuration.
    Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   MomYdea replied privately
  •  68
    Kristof replied

    Hello,

    Thank you. The issue caused by the Jetpack plugin lazy load feature.
    I disabled the Jetpack settings / Performance / lazy -loading option and now the images appears in the slider.
    Please check it.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   MomYdea replied privately
  •  68
    Kristof replied

    Hello,

    You are welcome!
    As I see in the slider init code, the hide on mobile feature is enabled in the slider settings.
    Please check it. If you don't succeed with it, please let me know and send me a WP admin temporary to your site. Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   MomYdea replied privately
  •  68
    Kristof replied

    You are welcome!smile.png

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team