Okay
  Public Ticket #2332847
Images in PNG dont load on preview webpage
Closed

Comments

  • Joaquin Penalver started the conversation

    My images included in PNG to the layerSlider editor (working for the editor view the whole slideshow) do not load in the preview. I have not managed to get them in, however I can see them correctly showing up in the media folder of WP Admin... some kind of linking problem ? 

  •  52
    Kristof replied

    Hello Joaquin,

    Thank you for getting in touch with us!
    Could you please send me a WP admin to your site? I would like to check it.
    Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   Joaquin Penalver replied privately
  •  52
    Kristof replied

    Hello Joaquin,

    Yes. If you give me your credentials I can check what cause the problem in the preview page.
    Thank you, in advance.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  •   Joaquin Penalver replied privately
  •  52
    Kristof replied

    Hello Joaquin,

    Thank you for the access. The issue caused by the JetPack plugin lazy loading feature.
    I disabled the Enable Lazy Loading for images option in the JetPack settings and now the preview works fine. Please check it.

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team

  • Joaquin Penalver replied

    Hi Kristof! Great it works perfectly now. Thanks a lot and congrats for your amazing service.

  •  52
    Kristof replied

    You are welcome!smile.png

    Best Regards,
    Kristof Molnar | Kreatura Support Team