Okay
  Public Ticket #2236685
Images not showing
Closed

Comments

  • Tanya Ruigrok started the conversation

    I created a slideshow using a template and inserted it into my page by adding a row, and inserting a layer slider widget into it.  It will show the text but not the images.  What am I doing wrong? 

  •  499
    Attila replied

    Hello Tanya,

    Thank you for getting in touch with us. My name is Attila and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    Judging from your description the slider is likely being affected by a image preloader/lazy loader that is interfering with its images. But we will be able to tell more when we see it live. Please show us your site or a test page where we can check on this. Thank you.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Tanya Ruigrok replied

    Hi Atila - for now the link to the website is https://milliron307463439.wpcomstaging.com/

    Anywhere in the next 23 hours it's going to be www.millironlivestock.com

  • Tanya Ruigrok replied

    After messing around a bit, now I have the first image loading, but it doesn't progress to rest of my effect and the other slides.

  •  499
    Attila replied

    Thank you, but as I can see there are no LayerSlider sliders inserted to that page at the moment. The sliding images are implemented with 'jetpack lazy image loader'. Where exactly can we see the problematic sliders?

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Tanya Ruigrok replied

    On the menu  'home' page.  The slider at the bottom is working, the one at the top of the page won't.

  •  499
    Attila replied

    Thank you for the feedback.

    Judging from the errors on your site (you can see them in the browser console) we believe that the problem is going to be related to an image preloader/optimizer/lazy loader on your installation, that is interfering with the slider.

    We'd recommend to temporary disable other plugins and switch to a default WP theme to see if that solves the issue. If it does, you can turn them back one by one to see which one is interfering.

    If you are using Jetpack, we'd recommend to start with that. We had several issues with it in the past, as its lazy load option interferes with the slider's content, preventing it from loading.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team