OUR NEXT GREAT ADVENTURE BEGINS
LAYERSLIDER IS LEAVING ENVATO MARKET

See the full announcement here

Better services, more frequent updates, special deals, great new features and downloadable extras are coming. The first 500 customers who use the promo code EARLYBIRD will receive 30% OFF of the original price. Grab a license while this offer lasts!

Okay
  Public Ticket #2227395
Layer image not loading
Closed

Comments

  • Shubham Khandelwal started the conversation

    I have imported a few sliders from template store, however the images associated with these sliders (layers) are not loading

  •  477
    Attila replied

    Hello Shubham,

    Thank you for getting in touch with us. My name is Attila and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    As I can see in your previous ticket, you had some server configuration issues related to slider import. Did you manage to fix those? 

    The missing images on import are likely related to that too. 

    Please check the System Status again to see if you still have missing dependencies.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Shubham Khandelwal replied

    Hi Attilia,

    Thanks for your quick reply. Can you help me out, where can I find these details?

  •   Shubham Khandelwal replied privately
  •  477
    Attila replied

    Thank you for the feedback. Please set up a temporary WP login for us so we can check on this in the back-end. You can post the login credentials here as a private reply. Thank you.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  •   Shubham Khandelwal replied privately
  •  477
    Attila replied

    Thank you, but unfortunately we cannot seem to be able to log in: ERROR: Cookies are blocked or not supported by your browser. You must enable cookies to use WordPress.

    This error usually means that your webserver is configured incorrectly (Varnish) and it is filtering out the cookies that WordPress uses to handle logins.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Shubham Khandelwal replied

    How can I resolve this?

    I can share my cpanel login, its below:

    U - fmg01071

    P - Deeshum@123$$!

  •  477
    Attila replied

    Thank you. We've managed to bypass this and login after a few tries.

    We've checked on the already imported sliders and also imported some new ones, but as we can see they were added properly. All of the images and settings are there in the editor after import.

    Could you please specify what sliders did not import correctly, or where we can see these missing images? Thank you.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team