OUR NEXT GREAT ADVENTURE BEGINS
LAYERSLIDER IS LEAVING ENVATO MARKET

See the full announcement here

Better services, more frequent updates, special deals, great new features and downloadable extras are coming. The first 500 customers who use the promo code EARLYBIRD will receive 30% OFF of the original price. Grab a license while this offer lasts!

Okay
  Public Ticket #2223133
Slider is gone since updating to v6.9.4
Closed

Comments

  • Maureen started the conversation

    Today I updated LayerSlider to v6.9.4. but the homepage sliders are not working anymore. I did everything to make it work (even removed caching plugin) but can't find the problem. The space is empty.
    Can you help?

    Maureen

    Attached files:  Schermafbeelding 2019-11-22 om 16.36.23.png

  •  477
    Attila replied

    Hello Maureen,

    Thank you for getting in touch with us. My name is Attila and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    I have checked your site, but for me all three sliders are being displayed and working currently.

    Have you managed to fix the problem in the meantime? 

    In case not, could you please specify where we can see this, and on what OS/browser/device are you experiencing this exactly?

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Maureen replied

    Good morning,

    I am using a iMac with macOS Cataline 10.15.1, Safari. I've deleted the cache on the page and in Safari. All is up to date to the latest version.

  •  477
    Attila replied

    Thank you for the feedback. We've tested your site further in Safari and the slider fails with a JS error. This JS error is generated in your theme files (Avia), and blocks additional scripts on site. This is why the slider (and possibly other things) do not work properly. Please contact the author of your theme regarding case. They should be able to address this error in their product. Once it's gone, the slider will be back to normal. I've attached the error as a screenshot:

    Attached files:  avia js error.png

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • Maureen replied

    This is the answer from the makers of Enfold (Kriesi.at): Could you please replace /enfold/js/avia-snippet-cookieconsent.js file with this one – https://github.com/KriesiMedia/enfold-library/blob/master/temp_fixes/Enfold_4_6_3/avia-snippet-cookieconsent.js and flush browser cache?

    And this worked... the slider on the homepage is visible.

    SOLVED

  •  477
    Attila replied

    Thank you for the feedback, glad you could solve the problem. 

    If you need further assistance please let us know.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team