Okay
  Public Ticket #2189322
problem with plugin
Closed

Comments

  • GC started the conversation

    Hi, I have problem with the plugin in my website https://sucarrord.com/ it work fine in admin panel but on the website it didn't show any special effect, also the slider only show one and I can´t press play and it never play, when you open the slider to full screen and return back the slide is remove until update the browser.

  •  499
    Attila replied

    Hello GC,

    Thank you for getting in touch with us. My name is Attila and I'm happy to assist you today. I appreciate your patience while we've been working towards your ticket.

    Judging from the errors on your site we believe that the problem is going to be related to an image preloader/optimizer/lazy loader on your installation, that is interfering with the slider.

    We'd recommend to temporary disable other plugins and switch to a default WP theme to see if that solves the issue. If it does, you can turn them back one by one to see which one is interfering.

    If you are using Jetpack, we'd recommend to start with that. We had several issues with it in the past, as its lazy load option interferes with the slider's content, preventing it from loading.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team

  • GC replied

    But I would like to inform that I have this problem when I updated to the latest version because it was working fine before update.

  • GC replied

    I fixed the problem, the problem was Jetpack, I deactivated the plugin and activate it again and deactivated lazy loader from Jetpack . now it working fine again.

  •  499
    Attila replied

    Thank you for the feedback, glad you could solve the problem. 

    If you need further assistance please let us know.

    Best Regards,
    Attila | Kreatura Support Team